За нас

Фирма  ET “Ювелир” гр.Шабла,  е производител на висококачествена бижутерия от благородни метали-злато,сребро и платина.Собствениците на фирмата са майстори-златари и притежават всички необходими документи,знания и опит за извършване на дейността.Стремежът на майсторите е да задоволят съвременните изисквания и капризите на клиентите,като постигат това с нормална бързина и срок на изработването на изделията,с прецизност,с висок професионализъм и с изключително високо качество на бижутата.

В работилницата на фирмата се произвеждат над 1000 модела ръчно изработени бижута-дамски и мъжки пръстени, синджири, гривни, колиета, брошки, кръстове, зодии, медальони, букви, обеци, годежни пръстени, брачни халки и комплекти.

Камъните по бижутата могат да се поставят според желанието на клиента, не само като цвят, но и синтетични камъни, скъпоценни, полускъпоценни и естествени камъни, диаманти и перли.

Бижутата могат да бъдат изработени и по идея на клиента.

В ателието на фирмата се извършва обмяна /грам за грам/,надписване и гравиране върху злато, сребро, платина, всякакви други метали и стъкло.

ИЗБЕРЕТЕ ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКИ ЦЕНИ