Пръстенът и медальонът на Атлантида

Пръстенът от Атлантида или пръстенът от Луксор

Какво е Атлантида?

На остров в Атлантическия океан някога съществувала развита цивилизация. Жителите на тази страна научили древните египтяни и маи как да измерват времето, да строят пирамиди и много,много други неща. Именно атлантите заложили в египетските пирамиди множество различни числа, адресирайки послания към потомците. Но преди 11500 години на Земята паднал метеорит (или комета), предизвиквайки гибелта на Атлантида. Падането на метеорита пробудило спящите вулкани. Започнали чудовищни изригвания и земетресения. Падането на метеорита и потъването на Атлантида, предизвикали гигантска приливна вълна, която заляла Европа, Египет, Мала Азия, Америка, Южна и Източна Азия. Заради падането на метеорита земната ос се изместила, което довело до драстични климатични промени. Спасилите се атланти се разпръснали по целия свят, разпространявайки историята за гибелта на Атлантида и предавали натрупаните знания. Пръв съобщава за Атлантида древногръцкият философ Платон (427-347 или 348 г. пр.Хр.), пишейки за гибелта й в Атлантическия океан, което според него е станало преди 12000 години. Този период, посочен от философа, съвпада с края на ледниковия период, последвалото топене на ледовете и повишаване нивото на Световния океан.

Този остров превишавал по размери Либия и Азия (разбирай Мала Азия), взети заедно и от него тогавашните пътешественици са могли с лекота да се прехвърлят на другите острови, а от островите – на целия противоположен материк. (!!!) На този остров, наречен Атлантида, възникнало удивително по големина и могъщество царство, чиято власт се простирала над целия остров, над много други острови и над част от материка.

Пръстенът на Атлантида-Става въпрос за пръстен, който е открит в една от гробниците в Египет и му се придават свръхестествени сили.

През 1860 г. Оригиналният пръстен е открит от френския египтолог – маркиз д`Агрен при разкопки в Долината на Царете. Пръстенът на Атлантида е стигнал до наши дни от преди 4000 години. Според легендата как да бъде изработено бижуто, как да се конструират триъгълниците и пирамидите върху него, са внушили духове на каменоделец от времето на фараон Аменхотеп.

Редица истории, преживявания и измервания показват, че той има силно енергийно поле, което резонира с носещият го и действа като силна енергийна защита срещу всякакви нехармонични посегателства.Геометричните фигури са гравирани в такъв мотив, че резонират на определени честоти.

Не само пръстенът, а и фигурата, гравирана върху него разпространява защитно поле за носещия го и за обкръжението му (къща, бизнес и т.н.).Защитава собственика си от видими и невидими външни негативни сили.

Предполага се, че пръстенът е на няколко хиляди години и е направен от асуанска глина (сиена, глина от Асуан).

Пръстенът се използва за   защита от невидима агресия,  защита от лошо влияние и опасности от всякакъв тип,  създава защитно поле, което неутрализира вредни вибрации, проклятия и дори срещу магия,  подобрява общото здравословно състояние и усилва имунитета,подпомага успехите във всичко,съдейства за метафизично общуване.Пръстенът на Атлантида защитава собственика му като с щит, който не допуска вредни влияния от клетви, проклятия, магии и негативни вибрации да повлияят на човека, който го носи. Пръстенът действа и върху общото здравословно състояние на човека като развива енергийните му способности.

Пръстенът е строго личен инструмент, тъй като се настройва към магнетизма на носителя си. Пръстенът от Атлантида губи своите качества, когато се носи от друг човек. Той поема енергията на своя собственик и поставен върху пръста на друг човек, не може да бъде полезен за него.

Носен на Лявата Ръка пръстенът защитава от свръестествени сили,магии,зли сили,демони и неуспехи, а по време на сън или медитация повишава психичната комуникация.

Носен на Дясната Ръка пръстенът филтрира и концентрира вибрациите на носителя си, които му позволяват да повиши силата си да убеждава, да побеждава и го подкрепя  в преговори от всякакъв тип,вдъхва сили и енергия.

Влиянието на пръстена доминира над определена част от тялото, в зависимост на кой пръст се носи.

На Палеца- влияе върху главата и целия скелет.

На Показалеца – влияе върху дихателна и нервна система,черния дроб,повишава жизнеността,тонуса, движенията.

На Средния пръст– влияе на всички телесни функции, храносмилателна система,гръбначен стълб,мускули,артерии и носи успехи в любовта.

На Безименния пръст– влияе върху полова и пикочна система,гърлото,увеличава мъдростта и разума.

На Кутрето-влияе върху сърцето,червата и кръвообращението,носи изобилие и успехи във всичко.

Убедително се твърди , че носен до сърцето, символът на пръстена комбинира горепосочените действия, затова е препоръчително и носенето на Медальонът на Атлантида,който представлява пръстена в разгънат вид.

Фирма  Ювелир изработва ръчно от години Пръстенът и Медальонът на Атлантида.Срокът на изработката е 2 седмици ( 14 дни).Пръстенът и Медальонът се изработват само и единствено когато луната расте ( когато луната се пълни ),за да имат своята сила.През останалото време не се изработват, нито се подготвя материалът за тях.

Медальонът е вид амулет доказал своето благотворно въздействие върху живите същества,за техния нормален жизнен баланс и цялостна защита.И пръстенът,и медальонът улавят положителната енергия и я предават на човека,който ги носи,като в същото време неутрализират всички агресивни атаки от зли и негативни сили,и влияния,както и срещу магии от всякакъв вид.Медальонът подпомага лечението,възстановява нарушените функции на отделни органи,укрепва имунната система и предпазва от болести.В зависимост къде се носи,пръстенът влияе на отделни зони,а медальонът върху целия организъм.

ПРЪСТЕН ОТ МЕДАЛЬОНА НА АТЛАНТИДА. Фирма „Ювелир“ произвежда пръстен със символите и пропорциите от медальона на Атлантида от злато и сребро. От сребро проба 925 пръстенът е с грамаж 6-7 грама,широчина 12 мм. и цена 90 лева, а от 14 каратово злато проба 585 пръстенът е с цена 700 лева.

Цена на изделията:

От Сребро:

Пръстенът на Атлантида – 70 лева

Пръстен от медальона – 90 лева

Медальон – 80 лева

От Злато

Пръстен – 700 лева

Медальон – 950 лева

Как да намерим размера на пръста:

Вземете шнур или конец и линийка или рулетка за да измерите дължината на конеца. Увийте шнура(конеца) около пръста, там където ще носите пръстена, като отпуснете достатъчно място за най–широката част на пръста. Отбележете на шнура мястото на съединението. Разгънете шнура и го измерете с линийката.(дължината на вътрешният диаметър на пръстена в милиметри) Делим полученото на числото П. (П=3.14) Пример: получили сте дължина 55 мм. делим на 3.14 и получаваме-17.5 размер.

ОБЕЦИ ОТ МЕДАЛЬОНА НА АТЛАНТИДА. Фирма „Ювелир“ произвежда обеци със символите на медальона на Атлантида от злато и сребро.От сребро проба 925 обеците са с тегло 6-7 грама,с дължина 4.5 см. и цена 90 лева.От 14 каратово злато проба 585 обеците са с цена 700 лева. 

ДЕТСКИ МЕДАЛЬОН АТЛАНТИДА

Фирма  „Ювелир“ изработва умален модел / при абсолютно строго спазване на цялата симетрия / на медальона на Атлантида от злато и сребро. От сребро проба 925 медальонът е с тегло 3.5- 4.0  грама , дължина 40 мм. и с цена 60 лева. От 14 каратово злато проба 585 пръстена е с тегло 4.5-5.0 грама и цена 500 лева.

ГРИВНА ОТ МЕДАЛЬОНА НА АТЛАНТИДА

Фирма  „Ювелир“ произвежда от злато и сребро гривна от медальона на Атлантида за привързване с конец към ръката. От сребро проба 925 гривната е с тегло 2.3-3.0 грама, дължина 3.5 мм. и цена 50 лева. От 14 каратово злато проба 585 гривната е с тегло 3.5-4.0 грама и с цена 500 лева.