Соломонов печат

  Цар Соломон е роден в Ерусалим и е царувал от 970 до 931 год.преди н.е.

Едва 22 годишен се качва на престола. Целият му живот бил изпълнен с необикновени събития и уникални истории.
     Веднъж в съня му се появил самия Бог и му обещал да изпълни всяко едно негово желание. Соломон поискал от Бог мъдрост, за да знае как да управлява царството си, защото е много млад и неопитен. Поискал умът и сърцето му да бъдат изпълнени с Божествена мъдрост.
     Бог му отговорил, че не е поискал като другите богатство, дълъг и охолен живот и за това ще му даде много от тях, а мъдрост ще има толкова, колкото никой досега не е притежавал.
      В действителност Цар Соломон бил дарен от Бог с мъдрост, ум и разум, несметни богатства и слава. Пред него се прекланяли хора, животни, птици, дори ангели и демони. Мъдреци от цял свят идвали при него за да получат мъдрия му съвет. Той засилил традицията за вярата в амулети, талисмани и лични защитни символи.
     Печатът на Цар Соломон е инструмент с който човек може да управлява съдбата си в посока която желае. Чрез печата на Соломон човек може да усети могъществото на древните знания и мощта на енергията променяща съдбата на човека според неговите планове.
     Печатът на Цар Соломон преди всичко носи на притежателя си изобилие. Изобилие във всичко, във всички сфери на живота, за здраве, сила, благоденствие, любов.  Печатът е и силен защитник против злото, против магии и заклинания, помага при депресии и лични кризи, извежда човека от объркани ситуаци.
     Печатът съдържа 77 символа и конфигурации. Той носи на притежателя си просперитен, благополучие и богатство, като подпомага неговото увеличаване.
    Нашата фирма „Ювелир“ ръчно изработва печата на Цар Соломон от злато и сребро. От сребро проба 925 печатът е с тегло 7-8 грама и струва 80 лева, а от 14 каратово злато е с тегло 9-10 грама и цената е 95лв. на грам.

   Нашата фирма изработва и пръстен със Соломоновия печат. От сребро проба 925 пръстенът е с тегло 8 – 9 грама и цена от 110. 00 лв. От 14 каратово злато проба 585 пръстенът е с тегло 11-12 грама и цена от 95 лева на грам.