Сребърни лъжички

Сребърните лъжички на фирма Ювелир са изработени от сребро проба 1000 ( най-високата ) и даващи възможност за надписване върху тях на името на техния притежател.

Защо всеки човек и особено децата трябва да се хранят със сребърни лъжички ( прибори )?

Среброто е естествен антибиотик предпазващ организма от инфекции,дезинфектант на човешкото тяло,който повишава имунитета и служи за засилване имунната система на човека.Среброто е в състояние да убие над 600 микроорганизми,бактерии и инфекции.Сребърните йони много бързо проникват в клетките и в същото време не са тежък метал,който се натрупва в организма.

Сребърна вода с концентрация 0,5 мг/л убива микробите за 5 минути,с концентрация 0,2 мл/л почти веднага.При концентрация 1,0 мл/л чревните бактерии умират за 3 минути.

Сребърната вода в различни концентрации лекува рани,изгаряния,натъртвания,кожни заболявания,херпес,гъбички по кожата и ноктите,изпотяване и лоша миризма на мишниците и краката,премахва афти и лош дъх от устата,лекува проблемни венци,цистит,астма,бронхит,грип,пневмония,катар на ГДП,ангина,гастрит и язва,гинекологични възпаления,натравяния,висока температура,следоперационни възпаления и много много други.

За да си приготвите сребърна вода просто е необходимо ежедневно ползване на вашата сребърна лъжичка-с нея да си разбърквате чая,кафето или млякото,да се храните с нея,а поставена в чаша с вода за

няколко часа върши чудеса при пиене и при промивки.