ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА

Цветето на живота е познато на всички древни цивилизации,религии и култури.Навсякъде по света носи това име.Съдържа в себе си всички математически формули,всички физични закони,всяка хармония в музиката,всяка биологична жизнена форма.


Медальонът и пръстенът Цветето на живота е личен защитник,който помага за хармонизиране на енергията на човека който го носи.Въздействието му като талисман и амулет при носене съдейства за усилване на постоянния поток от жизнени сили в човека черпещи космическа и земна енергия.Пръстенът и медальонът се използват не само за персонална защита и мощ на човека,който го носи,но и за сбъдване на желания.Пръстенът и медальонът символизират безсмъртие.
Медальонът е кръгъл и съдържа в себе си СЕДЕМ кръга.Това не е случайно,защото числото СЕДЕМ е уникално и присъства в цялата история на България и света:
– СЕДЕМ дни на Сътворението
– СЕДЕМ дни в седмицата
– СЕДЕМ ноти в музикалната стълбица
– СЕДЕМ цвята от спектъра
– СЕДЕМ цвята в дъгата
– В Библията-СЕДЕМ църкви,СЕДЕМ светилника,СЕДЕМ ангели
– СЕДЕМ са чакрите в човешкия организъм
– СЕДЕМЛЪЧНА РОЗЕТА от Плиска,СЕДЕМ области при АСПАРУХ,църква Св.СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ
ПРЪСТЕН ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА.

Фирма  „Ювелир“ изработва пръстена Цветето на живота от злато и сребро. От сребро проба 925 пръстена е с тегло 7-8 грама и с цена 110 лева, а от 14 каратово злато проба 585 пръстена е с тегло 9-10 грама и с цена 95 лева на грам.